Η Μαντόνα στην Ελλάδα!!!

Εναλλακτικά, μπορείς να ψεκάσεις με Roundup, που καταπολεμά τον δάκο και τη spamουχρίτσα.
 
Last edited:

andy

New member
Τελικά, θα πάει κανείς στη συναυλία; Εγώ θα είμαι εκεί. Στείλτε μου πμ αν θέλετε να συναντηθούμε.
 
Οι ανησυχίες του διευθυντή του ΟΑΚΑ για τη μετά... Μαντόνα κατάσταση του σταδίου

O διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, εξέφρασε τις ανησυχίες του για τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου μετά την συναυλία της Μαντόνα, ωστόσο τόνισε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου οι ζημιές να μειωθούν στο ελάχιστο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του NovaSports FM, ο Γιαννόπουλος είπε: «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχει ανησυχία μετά το προηγούμενο της Φρανκφούρτης, όπου αντικαταστάθηκε ολόκληρος ο χλοοτάπητας. Πήγαν δύο άνθρωποί μας στις συναυλίες στο Ολίμπικο της Ρώμης και στη Φρανκφούρτη κι έχουμε γνώση των λαθών που έγιναν για να τα αποφύγουμε. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε μία καινούρια τεχνική, αφού κάτω από το ξύλο στις κατασκευές θα υπάρχει καουτσούκ για ελαστικότητα, προκειμένου να υπάρχει η ελάχιστη δυνατή ζημιά. Το να φύγει ο χλοοτάπητας για τη συναυλία και να μείνει το υπόστρωμα δεν εξυπηρετεί σε τίποτα...

«Γιατί είναι δύσκολο να τοποθετηθεί ξανά και δεν ξέρουμε στο σημείο που θα μεταφερθεί αν θα φυλαχθεί με τις κατάλληλες συνθήκες. Επιπλέον η επόμενη αγωνιστική μετά τη συναυλία είναι στις 5 Οκτωβρίου (Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός), άρα μπορούμε να επανορθώσουμε κάποιες ζημιές, που τυχόν έχουν προκληθεί. Στη συνέχεια ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες λόγω εθνικών ομάδων, άρα θα έχουμε 22 μέρες για να ‘μπαλώσουμε’ τα όποια προβλήματα. Αμέσως μετά τη συναυλία θα βγάλουμε την επιφάνεια που θα τοποθετηθεί, άρα θα μείνει καλυμμένη και χωρίς ήλιο για μόνο 18-20 ώρες. Στη Φρανκφούρτη έβαλαν τους γερανούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γι` αυτό προκλήθηκαν ζημιές. Εμείς το σκηνικό αυτό, που από ό,τι έχω ακούσει είναι τεράστιο, το βάζουμε πίσω από το γκολπόστ και πιάνει ελάχιστα μέτρα εντός αγωνιστικού χώρου. Θεωρούμε πως η ζημιά θα είναι στο ελάχιστο. Θα είναι πάντως ψέματα να πούμε ότι δεν έχουμε ανησυχία».

Απαραίτητη για τη συμφωνία με την εταιρία παραγωγής της συναυλίας υπήρξε η σχετική συγκατάθεση των δύο ομάδων που χρησιμοποιούν το γήπεδο.

«Πριν κλείσουμε τη συμφωνία με την παραγωγό εταιρία είχαμε μιλήσει και συμφωνήσει τόσο με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, που είναι οι δύο κύριοι χρήστες του σταδίου, όσο και με τη Σούπερ Λίγκα. Συμφωνήσαμε ότι ήταν ένα μεγάλο γεγονός και δεν θα έπρεπε να το χάσει το ΟΑΚΑ. Για να το πω και λαϊκά, από αυτή τη συμφωνία δεν θα φάει ψωμί μόνο το ΟΑΚΑ, αλλά και η χώρα γενικότερα, αφού αναμένονται πολλοί ξένοι. Οι δύο ΠΑΕ θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να χαθεί η ευκαιρία και έδωσαν τη συγκατάθεσή τους. Τις ευχαριστούμε για αυτό, αφού είχαν τη δυνατότητα να αρνηθούν» τόνισε.

Τέλος, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος τόνισε πως τα κέρδη από τη συναυλία θα είναι μεγάλα για το στάδιο. «Το ΟΑΚΑ υπολογίζουμε να κερδίσει από αυτή τη διαδικασία περίπου 500.000 ευρώ. Θεωρούμε πως κάναμε καλή συμφωνία. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως η συναυλία στο Παρκ Ντε Πρενς του Παρισιού είχε έσοδα 150.000 δολάρια, ενώ στο Μαυροβούνιο πλήρωσε η κυβέρνηση 15 εκατ. δολάρια για να γίνει η συναυλία».


http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=940802&lngDtrID=246
 
Τις τελευταίες μέρες, πάντως, το αγωνιώδες ερώτημα είναι αν η Καμπάλα, πέρα από τα άλλα θαυματουργά που κάνει, μπορεί να διώξει τη βροχή...
Ενδιαφέρον αρθράκι εδώ.
 

nickel

Administrator
Staff member
Για όσους νιώθουν την παραμικρή στέρηση που δεν βρίσκονται απόψε στο χώρο της συναυλίας της Μαντόνα, διαβάζω ότι στο Novacinema2 θα έχει στις 11 τη συναυλία της στο Λονδίνο. Εγώ καλύφθηκα.
 

nickel

Administrator
Staff member
Ο ανταποκριτής από το Λονδίνο επανέρχεται.

Το υπερθέαμα ξεκίνησε με μύηση στην καβάλα: ιππασία, άλογα και παράλογα. Το I feel love της άλλης βασίλισσας της ποπ. Έπειτα, στο Like a virgin, η Μαντόνα σε αλογάκι του λούνα παρκ. Στη συνέχεια, το σόου απογειώθηκε. Ωραίοι χορευτές, η Μαντόνα αεικίνητη, χρώματα, φώτα, οπισθοπροβολές, τα αναμενόμενα, αλλά καλοκαμωμένα. Ελπίζω το κοινό στην Αθήνα να το ευχαριστήθηκε, παρ' όλη την ταλαιπωρία. Μετράει και το «ήμουν κι εγώ εκεί».

Η συναυλία του Λονδίνου υπάρχει ολόκληρη σε γιουτιουμπάκια. Διαλέγω το πιο λιτό — λάτιν κέφι:


Άντυ, περιμένουμε ανταπόκριση από Αθήνα.
 
Η συναυλία άρχισε στην ώρα της, η Μαντόνα απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Τέλεια σκηνική παρουσία, χορευτικά-χορευτές, φώτα, ήχος όλα προσεγμένα και στην τελευταία λεπτομέρεια. Βέβαια η ηλικία πια δεν επιτρέπει αρένα...κάτι ήξερα στον George (Michaels, ντε!!!) και είχα κλείσει θεσούλα. Τώρα ήθελα να νιώσω τον παλμό...τρομάρα μου!
Αυτά προς το παρόν. Πάω να πεθάνω.
 
Top