Ενημερώνεστε με RSS; Ποιον αναγνώστη χρησιμοποιείτε; Ποιες πηγές παρακολουθείτε;

pidyo

New member
Το ότι το κύριο πρόβλημα των εναλλακτικών είναι η σύνδεση με τον μελλοθάνατο το είχα ψυλλιαστεί κι εγώ ο αστοιχείωτος. Η άλλη μου απορία είναι ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα των desktop readers. Και η δεύτερη είναι αν έχει νόημα να βιαστεί κανείς να διαλέξει εναλλακτική ή είναι προτιμότερο να περιμένει να φτιάξουν τις δικές τους μηχανές διάφοροι που σπεύδουν τώρα.
 

nickel

Administrator
Staff member
Να ρωτήσω, από περιέργεια και μόνο: σαν πόσους τόπους παρακολουθείτε μέσω αναγνώστη;
 

pidyo

New member
Να ρωτήσω, από περιέργεια και μόνο: σαν πόσους τόπους παρακολουθείτε μέσω αναγνώστη;

650, μετά από ένα πολύ γερό ξεσκαρτάρισμα ειδησεογραφικών όταν συνειδητοποίησα ότι δεν είχε νόημα να έχω πολλά εκεί γιατί δεν προλάβαινα να τα διαβάσω. Στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο ειδών τρόποι παρακολούθησης. Σε κάποιους ιστοτόπους δεν απαιτείται αυτοσυγκράτηση. Ένα ιστολόγιο με μια ανάρτηση την εβδομάδα ή ένα επιστημονικό περιοδικό δεν βαραίνει το ξεφύλλισμα, οπότε εκεί μπορεί κανείς να μην είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Στα ειδησεογραφικά χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκράτηση γιατί απλά δεν προλαβαίνεις να τα διαβάσεις όλα.
 
Όπως τάπε ο π2. Λίγο κάτω από 1000, όπως είχα πει και στην αρχή. Και το όφελος δεν είναι μόνο ότι παρακολουθείς το φρέσκο περιεχόμενο, αλλά ότι έχεις βολική πρόσβαση ανσζήτησης σ' ολόκληρο το περασμένο.
 
Δύσκολες ερωτήσεις. Ψάχνουμε εναλλακτικές, παραμένουμε εκεί που καλομάθαμε, κι ελπίζουμε να φουντώσουν κι άλλο οι εκκλήσεις προς την Εταιρεία.
 

pidyo

New member
Όπως αναμενόταν, ο The Old Reader στον οποίο είχα καταφύγει μετά το κλείσιμο του Μεγάλου Αδελφού, ανακοίνωσε ότι μετατρέπεται σε paid service για όσους έχουν πάνω από 100 συνδρομές. Άντε ξανά μανά να ψάχνουμε για εναλλακτικές.
 

nickel

Administrator
Staff member
Πω πω, είχα ξεχάσει τι θα πει «αναγνώστης». Ίσως επειδή έχω φτάσει στα όριά μου ως αναγνώστης ο ίδιος...
 
Τι τα θέλετε, ο ιστός-όπως-τον-προλάβαμε, πεθαίνει. Σε λίγο καιρό θα διαβάζουμε μόνο ό,τι μας επιτρέπουν, κι αυτό αφού θα το πληρώνουμε. Όσο το ζήσαμε αλλιώς, ήταν πολύ καλό.

Κι εγώ στη γύρα είμαι, πιδύε, επικροτώ τις επιλογές δύτη, και στο τουίτερ μου προτείνανε και τον InoReader, αλλά ούτε τον είδα ακόμη. Κάποιοι αποφάσισαν να πληρώνουν και ησύχασαν, λένε· π.χ., ο ακίνδυνος με το feedly.

Φανταστείτε το μέλλον, που μία - μία θα ζητούν λεφτά κι οι υπόλοιπες υπηρεσίες του γούγλη…
 
Top