[video=youtube;NtB1W8zkY5A]https://www.youtube.com/watch?t=210&v=NtB1W8zkY5A[/video]
Ομολογώ ότι εγώ το κάνω μόνο Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή.Άντε να μάθεις να το κάνεις κάθε πρωί όμως
Άντε να μάθεις να το κάνεις κάθε πρωί όμως:
Θα συμφωνήσω με αυτό. Εδώ είναι ακόμη κωμικοτραγική. :)Έλα, τραγική είναι η κατάσταση στη Συρία.
A unique performance of Carmen by Kassandra Dimopoulou in my class of Unit Operations, in Chemical Engineering Department, Aristotle University.
Εσύ ίσως, αλλά οι φοιτητές εδώ δεν μου φάνηκε να συγκινήθηκαν ιδιαίτερα
Πες τα. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι αυτά τα παιδιά συνέχισαν καθ' όλη τη διάρκεια του χάπενινγκ να κουβεντιάζουν μεταξύ τους και να θορυβούν, σαν τάξη δημοτικού σχολείου. Εντάξει, αντιλαμβάνομαι ότι στα πρώτα δευτερόλεπτα αιφνιδιάζονται. Μετά αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για χάπενινγκ, όπου ένας καλλιτέχνης ερμηνεύει την τέχνη του. Γιατί δείχνουν ότι περιφρονούν την τραγουδίστρια; Επειδή η όπερα στην Ελλάδα θεωρείται πιο χαμηλά και από τη σκυλοπόπ;Εσύ ίσως, αλλά οι φοιτητές εδώ δεν μου φάνηκε να συγκινήθηκαν ιδιαίτερα
Νομίζω ότι έχουν μεταφράσει στα γαλλικά τα σχετικά εγχειρίδια του ΟΕΔΒ.Όπως κάνουμε και στην Ελλάδα δηλαδή.