Τον ξερξίσαμε τον φαν Πέρση...
nickel Administrator Staff member Sep 18, 2013 #782 Να ομολογήσω ότι δεν το είχα δει αυτό: The Greek Restaurant (Stephen Fry and Hugh Laurie)
cougr ¥ Oct 4, 2013 #785 Καμάκι στη Νορβηγία-η γυμνή αλήθεια! Naked guy picks up girls on the street Δεν ξέρω για τη Νορβηγία, εδώ πάντως θα τον έβαζαν στη λίστα δραστών σεξουαλικών αδικημάτων.
Καμάκι στη Νορβηγία-η γυμνή αλήθεια! Naked guy picks up girls on the street Δεν ξέρω για τη Νορβηγία, εδώ πάντως θα τον έβαζαν στη λίστα δραστών σεξουαλικών αδικημάτων.
AoratiMelani ¥ Oct 4, 2013 #786 Μα, δεν είναι γυμνός! Στην άσφαλτο φοράει κάλτσες! Και ΤΙ είναι αυτό το φωτοστέφανο γύρω από τα απόκρυφά του; ...ρε λες να μεγάλωσε τόσο η πρεσβυωπία μου;
Μα, δεν είναι γυμνός! Στην άσφαλτο φοράει κάλτσες! Και ΤΙ είναι αυτό το φωτοστέφανο γύρω από τα απόκρυφά του; ...ρε λες να μεγάλωσε τόσο η πρεσβυωπία μου;
SBE ¥ Oct 4, 2013 #787 H πρεσβυωπία, Μελάνη μου, η πρεσβυωπία... Επίσης εγώ δεν βλέπω κανένα σεξουαλικό αδίκημα, προσβολή δημοσίας αιδούς.
H πρεσβυωπία, Μελάνη μου, η πρεσβυωπία... Επίσης εγώ δεν βλέπω κανένα σεξουαλικό αδίκημα, προσβολή δημοσίας αιδούς.
cougr ¥ Oct 5, 2013 #788 AoratiMelani said: [...] Και ΤΙ είναι αυτό το φωτοστέφανο γύρω από τα απόκρυφά του; ...ρε λες να μεγάλωσε τόσο η πρεσβυωπία μου; Click to expand... Όχι. Απλώς είναι απόκρυφα και αόρατα.:)
AoratiMelani said: [...] Και ΤΙ είναι αυτό το φωτοστέφανο γύρω από τα απόκρυφά του; ...ρε λες να μεγάλωσε τόσο η πρεσβυωπία μου; Click to expand... Όχι. Απλώς είναι απόκρυφα και αόρατα.:)
AoratiMelani ¥ Oct 9, 2013 #792 ¿Bailamos? (δεν ήξερα πώς να το ενσωματώσω οπότε το έβαλα με λινκ) Λατρεύω το σημείο που ο τύπος λέει "και θα εξασφαλίσεις και μια σύνταξη".
¿Bailamos? (δεν ήξερα πώς να το ενσωματώσω οπότε το έβαλα με λινκ) Λατρεύω το σημείο που ο τύπος λέει "και θα εξασφαλίσεις και μια σύνταξη".
Zazula Administrator Staff member Oct 9, 2013 #793 AoratiMelani said: (δεν ήξερα πώς να το ενσωματώσω οπότε το έβαλα με λινκ) Click to expand...
AoratiMelani ¥ Oct 9, 2013 #794 Και για πες πώς το κάνουμε; Έχει κάπου οδηγίες; Γιατί με το κουμπάκι - τυφλοσούρτη δεν τα κατάφερα.
nickel Administrator Staff member Oct 22, 2013 #795 Το σπορ (flash mob) παίρνει ενδιαφέρουσες διαστάσεις. Τώρα και σε πισίνα!
daeman Administrator Staff member Oct 27, 2013 #796 ... What if "Monty Python and The Holy Grail" were released in 2013? What if "Life of Brian" were released in 2013?
... What if "Monty Python and The Holy Grail" were released in 2013? What if "Life of Brian" were released in 2013?