http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/7776046.stm
(...σιγά να μη διαβάσω τη βιογραφία του Μαντέλα)
(...σιγά να μη διαβάσω τη βιογραφία του Μαντέλα)
Χαίρομαι που δεν είμαι μόνη. Σίγουρα δεν είναι παθολογικό, γιατρέ μου;Παραδέχομαι ότι και τα βιβλία που διάβασα νέος έχω ξεχάσει τι έγραφαν. Φαντάσου αυτά που δεν διάβασα. Όλα ένας χαρτοπολτός έχουν γίνει.
Εξαιρετική διατύπωση, αντί για το σκέτο Bump, που αποτρέπεται από τον κανόνα των δέκα χαρακτήρων!Και μόλις τώρα είδα αυτό το (αναξιοποίητο) νήμα.
Ξέρεις πόσα αναξιοποίητα και μισοτελειωμένα νήματα υπάρχουν; Και μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι. Άσε πια εκείνα που πρέπει να τους συμπληρώσω τους τίτλους...
Και που για μένα ήταν περίοδος δημιουργίας πρόσθετων εκκρεμοτήτων...Και πέρασαν και οι γιορτές, που συνήθως είναι περίοδος κλεισίματος εκκρεμοτήτων...
Εξαιρετική διατύπωση, αντί για το σκέτο Bump, που αποτρέπεται από τον κανόνα των δέκα χαρακτήρων!
Κατάλαβα καλά; Πετάς βιβλία στα σκουπίδια;
Note to self: Να αρχίσω ένα νήμα με τίτλο «Τα 10001 νήματα τα οποία πρέπει να αξιοποιήσεις ή να ολοκληρώσεις ή των οποίων τους τίτλους πρέπει να συμπληρώσεις προτού πεθάνεις».Ξέρεις πόσα αναξιοποίητα και μισοτελειωμένα νήματα υπάρχουν; Και μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι. Άσε πια εκείνα που πρέπει να τους συμπληρώσω τους τίτλους...
Άλλες ιδέες για να μην τα πετάς:
-Να τα δίνεις σε χαριστικά παζάρια, όπως είναι της Άσπρης Λέξης, του Σπόρου (ίσως υπάρχουν και άλλα) ή να τα χαρίζεις διαδικτυακά.
-Να τα πουλάς σε βιβλιοπωλεία μεταχειρισμένων (στο Μοναστηράκι, στην Γραβιάς, στην Καλλιδρομίου και αλλού.
-Έσχατη λύση, να τα δίνεις για ανακύκλωση χαρτιού.
Οτιδήποτε από αυτά νομίζω πως είναι καλύτερο από το να καταλήγουν στα σκουπίδια και να επιβαρύνουν και τις χωματερές. :)
Ναι. Στον κάδο της ανακύκλωσης. Αλλά μην ανησυχείς, εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα και ξαναεμφανίζονται μετά από λίγες μέρες στο Μοναστηράκι.
οπότε είπα να το βάλω εδώ για να υπάρχει.Υ.Γ. Δεν έχουμε στην Ελλάδα και charity shops να τα πάρει :)