Μου ήρθε στο email μου το παρακάτω μήνυμα. Η διεύθυνση email από την οποία ήρθε είναι CvaadjieTgyegan@outlook.com, και δεν έχει υπογραφή ούτε τίτλο στο μήνυμα, τo δε όνομα είναι εντελώς ανύπαρκτο στο Γκουγκλ. Είναι προφανές ότι το επόμενο βήμα είναι να ζητήσουν λεφτά ή/και αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών. Δεν επιθυμώ να ανοίξω κουβέντα μαζί τους, αλλά όποιος θέλει να τους γράψει, ας μας πληροφορήσει τι του απάντησαν. Ή όποιος ξέρει για τη συγκεκριμένη απάτη, ας μας φωτίσει κι εμάς.
Η εταιρεία προσφέρει διάφορες υπηρεσίες, αλλά 4 είναι οι βασικοί άξονες : Λογιστική, Οικονομικές Υπηρεσίες, Επενδυτικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Προμηθειών. Εδώ και μερικά χρόνια ξεκινήσαμε να προσφέρουμε Υπηρεσίες Προμηθειών σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις . Αυτό μας βοήθησε να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας, όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετούς πελάτες στην Ελλάδα , αλλά όχι τόσους ακόμα, ώστε να ανοίξουμε γραφεία της εταιρείας.
Ψάχνουμε λοιπόν για Διευθυντές Περιφερειών στην Ελλάδα.
Ακολουθεί μια μικρή περιγραφή της θέσης:
Κύρια οφέλη:
- Δωρεάν εκπαίδευση
- Προπαρασκευαστική περίοδος 2 εβδομάδων (με μισθό)
- Μερική ή Ολική Απασχόληση
- Εργασία με φιλική και ευγενική Ομάδα
- Πληρωμή άμεσα και καθημερινά
Βασικές Υποχρεώσεις:
- Προώθηση εγγράφων από τα Κεντρικά σε πελάτες
- Προώθηση πληρωμών πελατών στα Κεντρικά
- Συχνά θα κληθείτε να έχετε το ρόλο του Μυστικού Επισκέπτη
- Συχνά θα εργασθείτε σε θέματα προώθησης εμπορίου (marketing)
Ο μισθός από την αρχή θα είναι 3000,00 ευρώ μηνιαία και μετά την προπαρασκευαστική περίοδο των 2 εβδομάδων θα τον διπλασιάσουμε .
Αν σας ενδιαφέρει η θέση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με e-mail. Θα σας στείλω την πλήρη Περιγραφή της Εργασίας.
Με τις καλύτερες ευχές μου
Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού
Ψάχνουμε λοιπόν για Διευθυντές Περιφερειών στην Ελλάδα.
Ακολουθεί μια μικρή περιγραφή της θέσης:
Κύρια οφέλη:
- Δωρεάν εκπαίδευση
- Προπαρασκευαστική περίοδος 2 εβδομάδων (με μισθό)
- Μερική ή Ολική Απασχόληση
- Εργασία με φιλική και ευγενική Ομάδα
- Πληρωμή άμεσα και καθημερινά
Βασικές Υποχρεώσεις:
- Προώθηση εγγράφων από τα Κεντρικά σε πελάτες
- Προώθηση πληρωμών πελατών στα Κεντρικά
- Συχνά θα κληθείτε να έχετε το ρόλο του Μυστικού Επισκέπτη
- Συχνά θα εργασθείτε σε θέματα προώθησης εμπορίου (marketing)
Ο μισθός από την αρχή θα είναι 3000,00 ευρώ μηνιαία και μετά την προπαρασκευαστική περίοδο των 2 εβδομάδων θα τον διπλασιάσουμε .
Αν σας ενδιαφέρει η θέση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με e-mail. Θα σας στείλω την πλήρη Περιγραφή της Εργασίας.
Με τις καλύτερες ευχές μου
Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού