Αν το ενημέρωναν κιόλας, καλά θα ήταν...
Zazula Administrator Staff member May 27, 2012 #23 Δεν μου τρέχει ούτε ο Κόμβος ούτε η Πύλη. Σ' εσάς;
Rogerios ¥ May 27, 2012 #24 Zazula said: Δεν μου τρέχει ούτε ο Κόμβος ούτε η Πύλη. Σ' εσάς; Click to expand... Δεν είσαι μόνος...
Zazula said: Δεν μου τρέχει ούτε ο Κόμβος ούτε η Πύλη. Σ' εσάς; Click to expand... Δεν είσαι μόνος...
nickel Administrator Staff member May 27, 2012 #26 Ο Κόμβος εδώ και καιρό σε πηγαίνει στην Πύλη (που σημαίνει ότι έχουμε χάσει τις δυνατότητες του εκεί λογισμικού). Η Πύλη έχει πέσει για το Σαββατοκύριακο και ελπίζουμε να ζωντανέψει πάλι αύριο.
Ο Κόμβος εδώ και καιρό σε πηγαίνει στην Πύλη (που σημαίνει ότι έχουμε χάσει τις δυνατότητες του εκεί λογισμικού). Η Πύλη έχει πέσει για το Σαββατοκύριακο και ελπίζουμε να ζωντανέψει πάλι αύριο.
Zazula Administrator Staff member May 27, 2012 #27 Σωστά, ψες ξεκίνησε αλλά δεν το κίνησα το θέμα. Όπως φαίνεται όμως στο ΙΝΣ δεν δουλέουν Σουκού.
nickel Administrator Staff member May 28, 2012 #29 Καλημέρα. Τώρα που έκλεισε ο Κόμβος, ίσως θα πρέπει να αλλάξω τον τίτλο σε «Άρατε την Πύλην».
Zazula Administrator Staff member Jul 30, 2012 #31 Πάλι εκτός η Πύλη; http://www.downforeveryoneorjustme.com/www.greek-language.gr
nickel Administrator Staff member Jul 30, 2012 #33 Καλημέρα. Νόμιζα ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι σαββατοκυριακάτικο, αλλά τώρα υποψιάζομαι ότι πήγαν διακοπές. Όποιος έχει πρόβλημα και απορίες, μπορεί να μας ρωτήσει.
Καλημέρα. Νόμιζα ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι σαββατοκυριακάτικο, αλλά τώρα υποψιάζομαι ότι πήγαν διακοπές. Όποιος έχει πρόβλημα και απορίες, μπορεί να μας ρωτήσει.