Ή καλύτερα «βιολογικά».οργανικά
Ή καλύτερα «βιολογικά».
Δεν συμφωνώ με το οργανικά / βιολογικά. Μπορεί κάτι να είναι πλήρες / ολικής χωρίς να είναι βιολογικά / οργανικά καλλιεργημένο.
Ανάλογα με το προϊόν θα έλεγα: πλήρες (π.χ. γάλα), ολικής, ολικής άλεσης (π.χ. αλεύρι), αναποφλοίωτο (π.χ. ρύζι)...
Έχω την αίσθηση ότι η ύπαρξη της σύναψης «πλήρες γάλα» ευνοεί την αποδοχή [και το φυσικό άκουσμα] και για τα «πλήρη δημητριακά».Με τη λογική ότι κάτι λείπει από τα λευκά, επεξεργασμένα αντίστοιχά τους; (Παραδόξως, δεν μοιάζει να λέει κανείς «μερικής άλεσης».)
Ή απλώς ταιριάζουν καλύτερα τα πλήρη δημητριακά με το πλήρες γάλα;