M Martina New member Mar 17, 2020 #1 Γεια σας και πάλι :) Μεταφράζω ένα κείμενο που περιέχει τη λέξη shedding. Η πρόταση αναφέρεται σε πρόωρη τριχόπτωση. Όλες οι λέξεις που έχω σκεφτεί μέχρι τώρα είναι αδόκιμες. Οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη :)
Γεια σας και πάλι :) Μεταφράζω ένα κείμενο που περιέχει τη λέξη shedding. Η πρόταση αναφέρεται σε πρόωρη τριχόπτωση. Όλες οι λέξεις που έχω σκεφτεί μέχρι τώρα είναι αδόκιμες. Οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη :)
nickel Administrator Staff member Mar 17, 2020 #2 Γεια σου, Μαρτίνα. Το μάδημα των τριχών της κεφαλής κάνει, δεν κάνει;
nickel Administrator Staff member Mar 17, 2020 #3 Δίπλα πάντα στο πέσιμο των τριχών και την τριχόπτωση (που δεν ξέρω γιατί δεν σου κάνει).
M Martina New member Mar 17, 2020 #4 nickel said: Δίπλα πάντα στο πέσιμο των τριχών και την τριχόπτωση (που δεν ξέρω γιατί δεν σου κάνει). Click to expand... Αυτό κάνει, ευχαριστώ!
nickel said: Δίπλα πάντα στο πέσιμο των τριχών και την τριχόπτωση (που δεν ξέρω γιατί δεν σου κάνει). Click to expand... Αυτό κάνει, ευχαριστώ!
Zazula Administrator Staff member Mar 18, 2020 #5 Με την ευκαιρία, επειδή η λέξη χρησιμοποιείται και για τα κατοικίδια, εκεί μιλάμε σχεδόν πάντα για ζώα/φυλές κλπ που μαδάνε.
Με την ευκαιρία, επειδή η λέξη χρησιμοποιείται και για τα κατοικίδια, εκεί μιλάμε σχεδόν πάντα για ζώα/φυλές κλπ που μαδάνε.
Duke_of_Waltham ¥ Mar 19, 2020 #6 Τελευταία ακούμε και το viral shedding, για την έκλυση ενός ιού από έναν φορέα προς το περιβάλλον του.
Τελευταία ακούμε και το viral shedding, για την έκλυση ενός ιού από έναν φορέα προς το περιβάλλον του.