Επειδή ορισμένοι πηγαίνουν με χίλια...

Zazula

Administrator
Staff member
Ευχαριστώ για τα δικά μου, Δόκτωρ, και τα συγχαρητήριά μου στην Αλεξάνδρα! :)
 

daeman

Administrator
Staff member
:p Προειδοποίηση: Το παρακάτω έπρεπε να είναι όλο σε λαδί χρώμα, αλλά θα ήταν κάπως δυσανάγνωστο. Επομένως, για να απολαύσουν οι αναγνώστες και την παραμικρή λεπτομέρεια του αριστογατουργήματός μου (τρομάρα μου), αποφάσισα να το αφήσω μαύρο, σαν τη νύχτα, σαν την καλιακούδα και το μέλλον μας.

Καθυστερημένα, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες μου σήμερα κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία. (Άτιμοι χαραμοφάηδες όλοι τους· τώρα θα τους δείξω εγώ τι θα πει "ελαστικότητα" στις σχέσεις εργασίας :mad:).

Μετά από 5.000 αναρτήσεις, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν μερικά στοιχεία για το παρελθόν της αβατάρας του αδμίνιστρού μας Ζάζουλα, του πασίγνωστου ZazCat (βλ. εδώ π.χ., και διάσπαρτα σε διάφορα νήματα του φόρουμ).
Οι ανωτέρω ερευνητές κατάφεραν με κίνδυνο της ζωής τους να φωτογραφίσουν και να μαγνητοσκοπήσουν κάποιες στιγμές της καθημερινότητας του ZazCat. Οι παρακάτω φωτογραφίες και τα βίντεο δημοσιεύονται κατ' αποκλειστικότητα για πρώτη φορά εδώ, άλλη μια παγκόσμια πρώτη στη Λεξιλογία.

Εδώ βλέπουμε τη σύντροφο του ZazCat, την άγνωστη μέχρι τώρα ZazKitty να γιορτάζει μαζί του τις 5.000 αναρτήσεις του στη Λεξιλογία, με το στανιό, βέβαια, αφού πρώτα τον επιτίμησε με υφάκι ειρωνικό και απαξιωτικό - ξέρετε, με το χέρι στη μέση και χτυπώντας νευρικά το πόδι στο έδαφος, όπως συνηθίζουν μερικές, μακριά από μας - για τις αμέτρητες ώρες που αφιέρωσε σ' αυτές τις αναρτήσεις, αντί να πηγαίνει μαζί της για ψώνια:

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε το πρώτο αυτοκίνητο του ZazCat, το αξεπέραστο ZAZ-965, μοντέλο του 1962, με την απίστευτη για την εποχή του ισχύ κινητήρα 23 ολόκληρων ίππων, στο σαλόνι αυτοκινήτου ΖΑΖ της Γενεύης!


κι εδώ ένα βίντεο όπου ακούμε το χαρακτηριστικό γουργούρισμα (purrrrr, meow) του κινητήρα του. Αυτό ήταν που ξετρέλανε τη ZazKitty, αυτό την έκανε να "πείσει" τον ZazCat να το αγοράσει.

Μόλις το αγόρασαν όμως, το ZazCar τής έπεφτε λίγο, ιδίως από τότε που ο γάτος-σύζυγος της γειτόνισσας αγόρασε το παρακάτω μοντέλο. Στη φωτογραφία βλέπουμε τη γειτόνισσα της ZazKitty, Pussy, να επιδεικνύει όλο καμάρι στις φίλες της το καινούργιο της τρόπαιο που έγινε θρυλικό στη γειτονιά (Pussy γα-lore):

Με τόση γκρίνια από τη ZazKitty, παρότι είχε ήδη κάνει το σκ... του παξιμάδι για να τα φέρει βόλτα, ο ZazCat τελικά ενέδωσε και βγήκε στη γύρα για καινούργια ρόδα και, ακολουθώντας τη συμβουλή ενός γκαζιάρη φίλου του, επισκέφτηκε τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων τής τότε ΕΣΣΔ: http://jalopnik.com/5215359/in-soviet-russia-junkyard-gets-down-on-you όπου βρήκε αυτό το μοντέλο (WYSIWYG :D):


το οποίο ευνόητα απέρριψε η ZazKitty (δεν της άρεσαν τα αξεσουάρ του).

Επειδή κανένα από τα αυτοκίνητα που άρεσαν στη ZazKitty δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο και ο χρόνος αναμονής ξεπερνούσε το ένα έτος, ο ZazCat αποφάσισε να μετατρέψει το παλιό ZAZ-965 σε muscle car και, όντας άριστος στα μαστορέματα και το car modding, στρώθηκε στη δουλειά. Έναν ολόκληρο χρόνο ασχολήθηκε για να πετύχει το πολυπόθητο αποτέλεσμα και οι πράκτορές μας κατάφεραν να βρουν το παρακάτω βίντεο όπου καταγράφηκε η τιτάνια προσπάθεια του ZazCat:

Όμως, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ZazCat - μέχρι και διπλά σαμπγούφερ εγκατέστησε στο άμοιρο ZazCar - το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στη ZazKitty, δεν είχε το μεγαλείο που ονειρευόταν η μανούλα της για κείνη. Αυτή η τελευταία κουβέντα τής manipulative ZazKitty έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τον ZazCat, που την παράτησε, μπήκε στο πειραγμένο, ζηλευτό από τον αρσενικό γατοπληθυσμό muscle ZazCar και βγήκε στη γύρα όχι για άλλο αυτοκίνητο τώρα αλλά για άλλη σύντροφο, νιαουρίζοντας παθιασμένα:
Εμπρός της γης οι δεσμευμένοι,
της γάτας σκλάβοι εμπρός εμπρός...

Περισσότερα, στις 7.000 αναρτήσεις του Ζάζουλα. Stay tuned! :p

Ευχαριστούμε, Ζαζ, για την κατάθεση της γνώσης και της γνώμης σου και πολλαπλάσια εύχομαι. :)
 
Last edited:

Zazula

Administrator
Staff member
Είπα να συγχαρώ τον Νίκελ για το εντεκαχίλιαρο προτού προλάβει και το κάνει δωδεκαχίλιαρο... :) Σου είμαστε ευγνώμονες, Νίκο!

 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Και χιλιόχρονη :) και χιλιόποστη ;)

Επιτέλους, η αυστηρά συμμοδερατόρισσα έγινε τετραψήφια! Έγινε k18-1k!
Και εις πολλά περισσότερα!

 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Εντάξει, φαίνεται να έχει γίνει λίγο ντεμοντέ πια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επισημάνουμε τις τρισχίλιες αναρτήσεις του Δαεμάνου! Εις πολλές ακόμη, Δέσποτα! :)
 

daeman

Administrator
Staff member
Εντάξει, φαίνεται να έχει γίνει λίγο ντεμοντέ πια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επισημάνουμε τις τρισχίλιες αναρτήσεις του Δαεμάνου! Εις πολλές ακόμη, Δέσποτα! :)

Ευχαριστώ που υπομείνατε 3.000 φορές την πολυλογία μου.
Και τις ανοστιές μου. Ήρωες!

Δόχτορα, σ' ευχαριστώ ιδιαιτέρως, αλλά με δεσποτάδες, δεσπότες και δέσποτες ποτέ δεν τα πήγαινα καλά. Ούτε με αδέσποτες, εδώ που τα λέμε. Κι αν με ξαναπείς δέσποτα, θα τον πεις Παναγιώτη, εντάξει; ;):D
Σουβενιράκι; Δεν έχει σουβενιράκι;
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Παραπονιάρη!


δεσπότης ο γ) τίτλος αρχόντων, πριγκίπων και βασιλιάδων: (Λεξ. Κριαρά)
Και δεν ταιριάζει λες η προσφώνηση (παιγνιωδώς. βεβαίως βεβαίως) σε αδμινιστράτορες και μοδεράτορες ου μην και ιουτουβιδικράτορες;
 

daeman

Administrator
Staff member
Σουβενιράκι! Ζήτω! :)

Τι το 'θελα; Για να φαίνεται το λάθος μου, που έγραψα ανάποδα τον στίχο, ο απρόσεχτος;
Διορθώνω: Did they get you to trade... cold comfort for change / Did you exchange...

Να με συμπαθάς, αλλά θα το ψειρίσω πάλι. Αυτόν τον ορισμό εννοούσα με τους δεσπότες· τον άλλο τον έχω καταχωρίσει στους δέσποτες (και τους δυο μαζί απαξιωτικά στους δεσποτάδες). Εντελώς υποκειμενική η διάκριση, βέβαια. Μ' αυτούς να δεις τι καλά που τα πάω, τους αφεντάδες...
Όσο για την προσφώνηση, εμένα δε μου πάει. Να λέγαμε τις μοδερατόρισσες Δέσποινες, μάλιστα. :)
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Εκ του Κεντρικού Λεξιαρχείου ανακοινώνεται η (λ)εξάκις χιλιοστή ανάρτηση της Αλεξάνδρας! Γεεεε!
Να τις Λεξακισμυριάσει!

 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Εκ του Κεντρικού Λεξιαρχείου ανακοινώνεται ότι η μις Σπίντι Παλάβρα συμπλήρωσε τέσσερα χιλιάρικα αναρτήσεις και προχωρά ακάθεκτη! Άντε και στις παρά μια τεσσαράκοντα χιλιάδες και βλέπουμε...

 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Ευχαριστώ :) Πάω για τις υπόλοιπες 35.000 που μου λείπουν. ¡Ándale! ¡Ándale!
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Το ότι το κεντρικό λεξιαρχείο δυσκολεύεται να συνδεθεί :(, ότι είναι παραμονές Δεκαπενταύγουστου κλπ κλπ δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία. Ορίστε λοιπόν το αναμνηστικό σουβενίρ για τη δισχιλιοστή ανάρτηση της SBE, που είναι από τα πιο δραστήρια μέλη του φόρουμ. Εύχομαι υγεία και κέφι και όρεξη για διάλογο και αντίλογο!

 

SBE

¥
Ευχαριστώ!
Ένδειξη της φλυαρίας μου ο αριθμός των μηνυμάτων :eek:
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ο αυτοδιόριστος λεξιάρχης επισημαίνει το νέο ορόσημο που άφησε πίσω του σήμερα ο nickel:



μάλιστα, 13 χιλιάρικα!

...του αφιερώνει το *άζμα πεντακόσιες λίγες και μία μείνανε και υπολογίζει ΕΤΑ στα μέσα Οκτωβρίου, συνθηκών επιτρεπουσών, βεβαίως βεβαίως.

Καλά κουράγια και εμπνεύσεις...
 

Attachments

  • nkl13k.jpg
    nkl13k.jpg
    52.3 KB · Views: 270

nickel

Administrator
Staff member
Έπεσες έξω στους υπολογισμούς σου, δόκτορα. Από τις 22 του Σεπτέμβρη. Επειδή ορισμένοι πηγαίνουν με χίλια, ακόμα και χωρίς να κοπιπαστώνουν συνώνυμα. (Ευχαριστώ τον daeman για την επισήμανση.)





Και επειδή οι κοπιπαστωτές είναι και παραχαράκτες:

Το τότε:



Και το τώρα:

 
Top