metafrasi banner

zapper

Alexandra

Super Moderator
Staff member
zapper = A destructive device, especially one that destroys by means of electric current or radiation: a bug zapper.
Δεν υπάρχει άλλη απόδοση εκτός από το "ηλεκτρικό εντομοκτόνο" που βλέπω εδώ; Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει, αλλά δεν μου έρχεται στο μυαλό.

nickel

Administrator
Staff member
Εμένα μου άρεσε πολύ η ρακέτα-μυγοσκοτώστρα που είχα. Έκανα και μπράτσα.

SBE

¥
Εμένα μου άρεσε πολύ η ρακέτα-μυγοσκοτώστρα που είχα. Έκανα και μπράτσα.
Αυτή σκεφτόμουνα να την αγοράσω εγώ. Δουλεύει; Δηλαδή, βελτιώνει την ηθική ικανοποίηση όταν επιτέλους καταφέρνεις όχι απλά να σκοτώσεις τη μύγα αλλά να την ψήσεις; Πότε θα βγει απόχη ή μπαστούνι ηλεκτροσόκ για κατσαρίδες;

Αλεξάνδρα, το ζάπισμα, κατ'αναλογία με το ράπισμα σου κάνει;
Κι η μηχανή ζάπερ, κατά το ράπερ.

Zazula

Administrator
Staff member
Αλεξάνδρα, το ζάπισμα, κατ'αναλογία με το ράπισμα σου κάνει;
Το ζάπισμα αντιδιαστέλλεται καλά και με το ζούπισμα (η μη μηχανικώς υποβοηθούμενη μέθοδος). :D

nickel

Administrator
Staff member
Αυτή σκεφτόμουνα να την αγοράσω εγώ. Δουλεύει; Δηλαδή, βελτιώνει την ηθική ικανοποίηση όταν επιτέλους καταφέρνεις όχι απλά να σκοτώσεις τη μύγα αλλά να την ψήσεις;

Το ηλεκτροσόκ αιφνιδιάζει δυσάρεστα και ανθρώπους. Τα (ελάχιστα) έντομα που άντεξαν στο σοκ (όταν πια δεν υπήρχε ζουμί στις μπαταρίες), δεν άντεξαν στο συρμάτινο χτύπημα. Στη γάτα κάποια στιγμή αρκούσε να το δείχνουμε! :p (Φιλόζωοι, ζωόφιλοι: το τελευταίο ειπώθηκε για πλάκα.)

SBE

¥
Στη γάτα κάποια στιγμή αρκούσε να το δείχνουμε! :p

Α, τι καλά, δηλαδή θα δουλεύει και σε μικρά παιδιά! :p :cool:
Γιατί έχει αρχίσει να μαζεύεται λίγο ανήλικη αλητεία από τότε που άνοιξε σχολείο εδώ δίπλα.