metafrasi banner

rocky moisturizing roll

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής;

I like it when Vanessa has me rub this skin cream on her back. She's got bad eczema. Big bumps on her back. And it needs to be moisturized. And I do it. It's a little rocky moisturizing roll on her back, but I don't mind. Because that's what she has me do, you know. Years I've been doing that.

Την ώρα που λέει "it's a little rocky moisturizing roll on her back", κάνει μια κίνηση με το χέρι του σαν να αλείφει μια πλάτη με κρέμα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο άνθρωπος. Καμιά ιδέα;

"Είναι σαν μικρά, σκληρά, ενυδατικά κυλινδράκια/ γουρμπουλάκια/ κόκκοι πάνω στην πλάτη της";
Έτσι όπως το διάβασα, φαντάστηκα κάτι σαν τους κόκκους που έχουν οι κρέμες για ενυδάτωση και απολέπιση, δεν ξέρω...

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Ούτε μου δίνει αυτή την εντύπωση, ότι μιλάει για το υλικό. Γιατί λέει "It's like a little moisturizing roll on her back," και δεν περιγράφουν έτσι μια κρέμα, νομίζω. Το λέει παραπάνω, είναι skin cream.

Η μόνη εικόνα που έχω μέχρι τώρα είναι ότι αυτός απολαμβάνει αυτό που κάνει πάνω στην πλάτη της, βάζοντάς της κρέμα, σαν να είναι σεξ. Αντί να πει δηλαδή, "a roll in the hay", δηλαδή σεξ, λέει ότι κάνει "a roll on her back". Ίσως παίζει κάποιο ρόλο το γεγονός ότι η γυναίκα του τού έχει στερήσει το σεξ από τότε που έμεινε έγκυος.

Είναι ένα, κάπως ανάγλυφο, μαλακτικό γλίστρημα (μαλακτική επάλειψη) στην πλάτη της

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Update:
Έστειλα ερώτημα στο English Department της εταιρείας και πήρα την εξής απάντηση:
This is actually a really lame joke… It is trying to play with the whole rock and roll theme, but what it is actually trying to say is that her back is very rough (bumpy) but he doesn’t mind.