metafrasi banner

recruitment platform

daeman

Administrator
Staff member
Έλα, βρε Όλι, δώσε κάτι παραπάνω, αφού ξέρεις.

Γιατί η πλατφόρμα στελέχωσης έχει μόνο ένα εύρημα και ανάλογα με τα συμφραζόμενα και το είδος του κειμένου,
μέχρι και τούτο μπορώ να σκεφτώ για το recruitment platform, καλλιστεία σε ρώσικες φυλακές, λέει
:scared:
(για στρατολόγηση κατασκόπων, λεωγωτώρα)
:p:
prison_girls_11.jpg

Μη με συνερίζεσαι, το δαιμόνιο φταίει.

...
μέχρι και τούτο μπορώ να σκεφτώ για το recruitment platform, καλλιστεία σε ρώσικες φυλακές, λέει :scared:
(για στρατολόγηση κατασκόπων, λεωγωτώρα)

Χεχεχε! Θύμισέ μου να γράψουμε ένα σενάριο μαζί καμιά μέρα! :) :) :)

Πρόκειται ουσιαστικά για μια βάση δεδομένων που τηρεί ένας όμιλος εταιρειών για την στελέχωση του προσωπικού των εταιρειών του. Το τμήμα που διαχειρίζεται την πλατφόρμα αυτή συλλέγει τις αιτήσεις που υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι, είτε άμεσα, είτε μέσω γραφείων ευρέσεως εργασίας, και επεξεργάζεται και αποθηκεύει τα στοιχεία τους. Έχεις δίκιο ότι δεν έχει αποτελέσματα, και ότι περισσότερα αποτελέσματα έχει, πχ. η σύναψη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας, αλλά το κείμενό μου δίνει έμφαση στην πλευρά του εργοδότη (αφού μιλά για την προστασία ιδιωτικού απορρήτου) και όχι στην πλευρά των αιτούντων. Λες να προτιμήσω την πλατφόρμα εύρεσης εργασίας έτσι κι αλλιώς;

daeman

Administrator
Staff member
[...] Λες να προτιμήσω την πλατφόρμα εύρεσης εργασίας έτσι κι αλλιώς;

Όχι, γιατί έχεις δίκιο, άσε που μας πάει αλλού. Νομίζω ότι με το μισό καλά βαδίζουμε, τη στελέχωση για το recruitment.
Για την πλατφόρμα, τα αρχεία του φακελώματος ουτωσειπείν, κάτσε να το σκεφτούμε λίγο.

nickel

Administrator
Staff member
Όχι σύστημα προσλήψεων, είναι ευρύτερο. Αλλά η πλατφόρμα προσλήψεων δεν με ενοχλεί.

Π.χ. If firms and jobseekers continue to find value in using the social network as a recruitment platform...

To pool (δεξαμενή) στο οποίο κολυμπάνε οι υποψήφιοι μέχρι να τους επιλέξουν, αν και εφόσον, δεν παίζει;