metafrasi banner

project and project work (for the Charlemagne Prize)

Καλησπέρα σας. Μετά το project vs assignment σάς έχω άλλο ένα project. Project work για την ακρίβεια. Πρόκειται για μια συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για το Βραβείο Καρλομάγνου. Το πρότζεκτ περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων σε 3 τομείς (πολιτισμός, εκπαίδευση, τουρισμός), στις οποίες συμμετέχουν ιδιώτες και ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς. Πολλές από τις δραστηριότητες έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ άλλες έχουν ορίζοντα το 2012.
Δεν μου πάει να πω το project σχέδιο ή έργο. Το πρόγραμμα μου ταιριάζει περισσότερο. Τι λέτε οι πιο έμπειροι σε τέτοια κείμενα; Και τι θα βάζατε για το project work (το οποίο αφορά αρχιτεκτονική έρευνα που αποτελεί τον πυρήνα του πρότζεκτ);

Ευχαριστώ πολύ!

Ξέχασα να πω ότι στον ιστότοπο europa.eu οι αναφορές στις συμμετοχές για το βραβείο Καρλομάγνου μιλάνε για προγράμματα ή σχέδια. Το σχέδιο και πάλι δε μ' αρέσει, δεν το χωνεύω, θέλω κάτι δίπλα του, πχ σχέδιο δράσης, σχέδιο εργασίας. Αλλά δεν ξέρω τη λογική των κοινοτικών, οπότε μπορεί να κάνω λάθος.

"Έργα ή προγράμματα" εδώ. Αν έχεις χρόνο, βρίσκεις και άλλες σελίδες να ψάξεις και να το διασκεδάσεις. :cry: Για την περίπτωση αυτή, συνιστώ αναζήτηση με Google advanced στο europarl.europa.eu για Καρλομάγνου OR Charlemagne, όπως εδώ. Στις περισσότερες σελίδες μπορείς να αλλάζεις τη γλώσσα και να βρίσκεις τις αντιστοιχίες. Υποπτεύομαι ότι το "έργα ή προγράμματα" αποτελεί μια μεγαλοπρεπή ντρίμπλα στο πρόβλημά σου.

Έντιτ: βλέπω ότι μάλλον δεν πρόσθεσα πολλά στις γνώσεις σου. Το "σχέδια" φοριέται πολύ για τα πρότζεκτ που χρηματοδοτούνται από τα διάφορα ταμεία της ΕΕ, αλλά πάντα θα βρεις και τα "έργα". Α, και από τα λίγα που κοίταξα, νομίζω ότι μπορείς να ακολουθήσεις την αρχική σου προτίμηση. Προγράμματα και έργα (προγράμματος).

Θέμη, σ' ευχαριστώ πολύ! Μερσί μερσί μερσί σε όλους για τη βοήθειά σας αυτή τη δύσκολη εβδομάδα. :) :) :)