metafrasi banner

non-congested public goods

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ακόρεστα (μη κορεσμένα) δημόσια αγαθά;

Το μη κορεσμένα για τα non-congested μοιάζει καλύτερο (αν δεν υπάρχει ήδη ορολογία), αλλά το παράδειγμα που μας δίνει η Palavra φαίνεται να χρησιμοποιεί κάτι πιο κοντά στην έννοια congestion > συμφόρηση (από την άποψη του προσωρινού).

Και αν μείνουμε στους κόρους, για το congestible > κορεννύμενος; :confused:

Μια πρόταση, συμφορητικά και μη συμφορητικά δ. α.

ed.: Ναι, σε αυτό που λέει και ο drsiebenmal.

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Το μη κορεσμένα για τα non-congested μοιάζει καλύτερο (αν δεν υπάρχει ήδη ορολογία), αλλά το παράδειγμα που μας δίνει η Palavra φαίνεται να χρησιμοποιεί κάτι πιο κοντά στην έννοια congestion > συμφόρηση (από την άποψη του προσωρινού).
Palavra εδώ γιοκ, η fofoca είναι :D. Μάλλον διαβάσατε τα νήματά μου που [σπόντα] έχουν μείνει μόνα κι έρημα και αναπάντητα [/σπόντα], μήπως έχετε λίγο χρόνο να κάνετε κι αποκεί καμιά βόλτα;

Φωφ, σου κλέβω τους νηματοαπαντητές και αποχωρώ σούμπιτη :)

Νομίζω πως δεν αναφέρεται μόνο σε αυτοκινητόδρομους, πάρκα κλπ, αλλά σε διάφορα οικονομικά μεγέθη.

Palavra εδώ γιοκ, η fofoca είναι :D. Μάλλον διαβάσατε τα νήματά μου που [σπόντα] έχουν μείνει μόνα κι έρημα και αναπάντητα [/σπόντα], μήπως έχετε λίγο χρόνο να κάνετε κι αποκεί καμιά βόλτα;

Νο πρόμπλεμ, ελεύθερα, στον έρωτα και στη μετάφραση επιτρέπονται όλα! ;)

drsiebenmal

HandyMod
Staff member

Άψογη ανάλυση :), ζητώ συγγνώμη :eek: και πηγαίνω μια βόλτα κι από τα δικά σου νήματα...

nickel

Administrator
Staff member
Όπως για τα επαγγέλματα, και για τα δημόσια αγαθά θα έλεγα κι εγώ κορεσμένα και μη κορεσμένα.

Ελπίζω να μη χρειαστεί να πεις και κορεννύμενα. :)