metafrasi banner

Jeremy Piven

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Do you need sex? Help you relax. Because I am willing to whip out my Jeremy Piven right now and give you what you need.

Από το Urban Dictionary:
Jeremy Piven
Slang for male reproductive organ, obviously referring to Entourage actor Jeremy Piven. As said by Kevin Nealon puts it on the seventh episode of the fourth season of Weeds.

Με ποιο όνομα μπορούμε να αντικαταστήσουμε το "Jeremy Piven";

Το μόνο όνομα που μου έρχεται αυτή τη στιγμή είναι φυσικά ο Γκουσγκούνης. Αλλά δεν ξέρω αν σου κάνει.

Γιατί Jeremy Piven, ξέρεις;

Zazula

Administrator
Staff member
Εννοείς να το αντικαταστήσεις χωρίς επιπλοκές; Διότι εκτιμώ ότι αν γράψεις «να πετάξω έξω τον Γκλέτσο μου επί τόπου» μάλλον κάποιος θα παρεξηγηθεί (ακόμη κι αν χρησιμοποιήσεις το αρχαϊκό ζενπρεμιακό ισοδύναμο «Μπάρκουλης»). :D Το «Γκουσγκούνης» που λέει ο Αμβρόσιος είναι εξαίρετο, αλλά δεν ξέρω αν βρίσκεται σε πλήρη αναλογία με τον Piven/Ari Gold (που πάντως δεν είναι πορνοστάρ — αλλά κι ο Γκουσγκούνης εν τούτοις είναι αναμφίβολα και πολιτισμικό ορόσημο). Μπορείς να πεις κάτι σχετικό από τα ελληνικά, όπως «γιαννούκος»; Επίσης παίζει κι ο «Αχιλλέας Μπέος» (βλ. σχετ. Πανιώνιος), λόγω της προφανούς ακουστικής ομοιότητας.

crystal

Moderator
Το Γκουσγκούνης είναι τέλειο, αλλά αναρωτιέμαι πόσο παράφωνο θα φαντάζει στο στόμα ενός ξένου ήρωα.
Επειδή απ' όσο είδα στις εικόνες του γκουγκλ ο Τζέρεμι είναι ματσό αγόρι, σκέφτηκα κάτι σε Ταρζάν ή άλλη ιντερνάσιοναλ μπρουτάλ φιγούρα.

Zazula

Administrator
Staff member
Αν Ματζαφλάρης, τότε και Μαλαπρέκας (πορτμαντό μαλαπέρδα και Πρέκας);

nickel

Administrator
Staff member
Όχι, όχι. Αυτό το δεύτερο, αλλιώς θα το ερμηνεύσουν, και με στοίχημα. :)

Αν σε προβληματίζει αυτό που λέει η crystal για το πώς ακούγεται στο στόμα ξένου ήρωα, ταιριάζει ο πλέον αναγνωρίσιμος Τζον Χολμς -όχι του ΟΗΕ.