metafrasi banner

elliptical machine/trainer = ελλειπτικό (μηχάνημα γυμναστικής)

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Όπως είμαι καθισμένη στο γραφείο μου, το βλέπω απέναντί μου.

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Εμένα με κοιτάει απλώς ένα στατικό ποδήλατο-κρεμάστρα παλαιάς κοπής... :D

daeman

Administrator
Staff member
Όπως είμαι καθισμένη στο γραφείο μου, το βλέπω απέναντί μου.

Δεν το έχεις ανάγκη, βέβαια, αλλά δεν πιστεύω να μείνεις στο στάδιο του φλερτ με τις ματιές... :D

Edit: Κι άλλος οφθαλμολάγνος, βλέπω! :p
Ξαναέντιτ: Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια;

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Εμένα με κοιτάει απλώς ένα στατικό ποδήλατο-κρεμάστρα παλαιάς κοπής... :D
Εμένα αυτή η κρεμάστρα μου μετακόμισε αισίως στην αποθήκη...

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Το πρόβλημα με όλα αυτά τα μαραφέτια είναι η πλήξη που προκαλούν. Δηλαδή, ενώ με μεγάλη άνεση περπατάω κάθε πρωί μισή ώρα χωρίς να βαρεθώ καθόλου, μόλις ανεβώ στο μηχάνημα, σε δύο λεπτά έχω σκυλοβαρεθεί και θέλω να κατεβώ.

daeman

Administrator
Staff member
Το πρόβλημα με όλα αυτά τα μαραφέτια είναι η πλήξη που προκαλούν. Δηλαδή, ενώ με μεγάλη άνεση περπατάω κάθε πρωί μισή ώρα χωρίς να βαρεθώ καθόλου, μόλις ανεβώ στο μηχάνημα, σε δύο λεπτά έχω σκυλοβαρεθεί και θέλω να κατεβώ.

Ένας φίλος, πολυάσχολος γιατρός, έχει βάλει τηλεοπτική οθόνη μπροστά στον διάδρομο και βλέπει ασκούμενος ό,τι δεν προλαβαίνει να δει αραχτός στον καναπέ...

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Άσε, άμα τα βαριέσαι δεν πιάνει τίποτα, ούτε τηλεόραση, ούτε μουσική.

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Άσε, άμα τα βαριέσαι δεν πιάνει τίποτα, ούτε τηλεόραση, ούτε μουσική.

Συμφωνώ. Καμιά φορά γύριζα την οθόνη του κομπιούτερ προς το ελλειπτικό και έβλεπα dvd, αλλά πάλι βαριόμουν.

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ένας φίλος, πολυάσχολος γιατρός, έχει βάλει τηλεοπτική οθόνη μπροστά στον διάδρομο και βλέπει ασκούμενος ό,τι δεν προλαβαίνει να δει αραχτός στον καναπέ...
Το βιβλίο που με οδήγησε σε αυτή τη νέα γνώση :D υποστηρίζει ακριβώς αυτό: Να μην ανοίγεις τηλεόραση αν δεν ανεβαίνεις στο μηχάνημα. Ελαχριστεκαιπαναγιαμου τιθανακαλυψουνάλλο;
Και όχι, δεν είμαι ο φίλος του ο πολυάσχολος γιατρός...

crystal

Moderator
Το βιβλίο που με οδήγησε σε αυτή τη νέα γνώση :D υποστηρίζει ακριβώς αυτό: Να μην ανοίγεις τηλεόραση αν δεν ανεβαίνεις στο μηχάνημα.

Καταπληκτικός τρόπος για να κόψει κανείς την τηλεόραση. :D

SBE

¥
Το γυμναστήριο μου που είναι σικάτο και μοδάτο και αράζουνε και αθλητές (μπα, μόνο ηθοποιοί) είχε φέρει μια εποχή μηχανήματα με βιντεοπαιχνίδια, όσο πιο γρήγορα έκανες ποδήλατο π.χ. τόσο πιο εύκολο γινόταν το παιχνίδι ή πέρναγες σε άλλο επίπεδο. Δε φτούρησαν.