metafrasi banner

earmuffs = προστατευτικά αφτιών, καλύμματα αφτιών, "αφτάκια"

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Τα καλύμματα αυτιών, αρχικά για το κρύο, σήμερα και για την προστασια από θορύβους.

Έχουμε άραγε, καταρχήν για τα προστατευτικά από το κρύο, κάποιον χαρακτηριστικό όρο ή αρκούμαστε σε «καλύμματα αυτιών» και άλλα τέτοια περιγραφικά;

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Συμφωνώ απόλυτα με την Crystal. Προσπάθησα προηγουμένως να βρω και επαλήθευση στο Γκουγκλ, αλλά για προφανείς λόγους είναι δύσκολο.

EleniD

New member
Κι εγώ που τα αγοράζω για την κόρη μου "αυτάκια" τα ζητάω! Δεν ξέρω πόσο δόκιμο είναι, οι πωλήτριες πάντως μου δείχνουν το σωστό προϊόν!

p.s. παίζει και το "γούνινα αυτάκια"

nickel

Administrator
Staff member
Συμφωνώ απόλυτα με την Crystal. Προσπάθησα προηγουμένως να βρω και επαλήθευση στο Γκουγκλ, αλλά για προφανείς λόγους είναι δύσκολο.

Αν έκανες αναζητήσεις σε παλιά λημέρια, κάτω από αράχνες και συνώνυμα θα έβρισκες δύο banned να τα συζητάνε. Μόνο που ο υπεύθυνος για τους τίτλους banned προτιμούσε (και προτιμά) να γράφει τα αφτάκια. Αυτά.

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Μερσί μποκού. Και τώρα, η επόμενη ερώτηση: Σε λογιότερο ρέτζιστερ; Δηλαδή, ο στρατός δεν φαντάζομαι να παραγγέλνει αυτ:Dάκια;

nickel

Administrator
Staff member
Ωτοκαλύπτρες;
http://www.e-artemis.gr/forum/index.php?showtopic=3781

Προσοχή:
Η κοινωνία των κυνηγών
Τίτλος νήματος: Εμβοή στα αυτιά στις τουφεκιές
Το κακό είναι ότι οι ωτοκαλύπτρες (αυτές που φοράνε συνήθως στα σκοπευτήρια) είναι ογκώδεις...

:p