Multilingue, παρακαλώ, να μαθαίνουμε και τίποτις.Καλά το βλέπω εγώ να 'ρχεται το φόρουμ της προσωπικής φροντίδας...![]()
Να βάλω εντυπώματα που μ' αρέσει καλύτερα;
Edit: @Kat_A Κινούμενη παραλλαγή της αβατάρας σου εδώ :).
Αποθήκεψέ την στον υπολογιστή σου (ξέρεις, δεξιό κλικ επάνω της, Αποθήκευση εικόνας ως κλπ) και μετά ακολουθείς τη συνηθισμένη διαδικασία αλλαγής αβατάρας. :)Ιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! (φαντάσου τη Ζουμπουλία από το Παρά πέντε) Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!! Κατερίνα βέρι χάπι!!!
Πώς θα τη βάλω στο προφίλ μου την καινούρια κινούμενη αβατάρα μου, Χερ Ντοκτόρ;
Είναι σύμβαση και αφορά προϊόν που θεραπεύει αυτά τα εντυπώματα. Άρα, δε μου κάνει το βαθούλωμα και επίσης θέλω εξειδικευμένη ορολογία.Οπότε, σε ποιον απευθύνεται το μετάφρασμα, σε γιατρούς ή σε ταπεινούς άσχετους;
Αποθήκεψέ την στον υπολογιστή σου (ξέρεις, δεξιό κλικ επάνω της, Αποθήκευση εικόνας ως κλπ) και μετά ακολουθείς τη συνηθισμένη διαδικασία αλλαγής αβατάρας. :)
Ναι, αλλά αλλού δεν είχες πρόβλημα με έκτυπα και πρόστυπα...Εδώ ο άσχετος. Που σαν άσχετος, όταν θα διαβάσει κάτι τέτοιο, θα το καταλάβει όταν θα λέει «βαθουλώματα του δέρματος», και δεν θα το καταλάβει ή οπωσδήποτε θα κοντοσταθεί, παρά το πλούσιο λεξιλόγιό του, όταν θα διαβάσει «βοθρία» και «εντυπώματα».