φορτίο αναχώρησης

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Όπως εδώ:

Παρατηρείται, τόσο σε περίπτωση που το φορτίο της αναχώρησης με σφάλμα παραμένει αμετάβλητο, όσο και σε περίπτωση σημαντικών μεταβολών του φορτίου (συμμετρικών ή μη), ότι:

Από εδώ.

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Εγώ αυτό έχω βάλει και άμα τους αρέσει, αμαπιά. Μεταφράζω μια προσφορά μηχανικού ο οποίος δεν ξέρει να γράφει, η γραμματική του είναι χάλια, δε χρησιμοποιεί κανένα σημείο στίξης και η ορολογία του είναι λέξεις σε μια θάλασσα από ασυναρτησίες.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, πάντως.

Δεν έχω χρόνο να το ψάξω τώρα, αλλά υπάρχει και το outgoing load.

daeman

Administrator
Staff member
Και από εδώ μια πρόχειρη, γρήγορη προσέγγιση: Αν αναφέρεται στο φορτίο που εξέρχεται από ηλεκτρική διάταξη για να μεταφερθεί κάπου αλλού, θα το λέγαμε ίσως φορτίο εξόδου ή εξερχόμενο φορτίο (αν και καλύτερα να επιβεβαιωθεί από γνώστες ηλεκτρικής/ηλεκτρονικής ορολογίας), οπότε θα προτιμούσα το outgoing ή exit load, μάλλον.

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Θα έλεγα να ψάξεις λίγο αυτό εδώ (Google Books): Protection of Electricity Distribution Networks

Ίσως σε διευκολύνουν τα περιεχόμενα και το ευρετήριο.

Edit: Νόμιζα ότι μπορεί να μου χρησίμευαν όσα είχα μάθει για Δίκτυα μεταφοράς, αλλά πού πας ρε Καραμήτρο, πέρασε μισός αιώνας...

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Παιδιά, έστω και καθυστερημένα και ακόμα κι αν έχω δώσει τη μετάφραση, ευχαριστώ πολύ πολύ που ασχολείστε. Ισχύει και για τα υπόλοιπα ηλεκτρικά νήματα :)