υπόχρεοι (σύγκρουση συμφερόντων)

Καλημέρα! Πολιτική σύγκρουσης συμφερόντων ομίλου η οποία ορίζει τα πρόσωπα που υπόκεινται στην πολιτική:
1) Ο Όμιλος στον οποίον αναφέρεται η πολιτική
2) Οι Υπόχρεοι (κύριοι μέτοχοι, μέλη ΔΣ και εντολοδόχοι/προστηθέντες αυτών, διευθυντικά στελέχη, εργαζόμενοι, σύμβουλοι που παρέχουν συμβουλές σε πάγια βάση, φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν στενό δεσμό με τους ανωτέρω)
3) Πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες του Ομίλου.

Πώς θα αποδίδατε τους Υπόχρεους σε αυτό το συγκείμενο; Σκέφτηκα το Liable Parties. Τι λέτε; Ευχαριστώ!

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Βλέπω ότι τους έχει με κεφαλαίο τους υπόχρεους, μήπως τους ορίζει στη συνέχεια;

Παλ. καλημέρα! Ο ορισμός τους είναι αυτός που έχω βάλει στην παρένθεση. Ουσιαστικά είναι τα πρόσωπα που ασκούν άμεσα ή έμμεσα τη διοίκηση των εταιρειών του ομίλου, οι εργαζόμενοι και απασχολούμενοι των εταιρειών, και τα πρόσωπα που σχετίζονται με αυτούς. Και είναι υπόχρεοι γιατί υπόκεινται στην υποχρέωση τήρησης της πολιτικής σύγκρουσης συμφερόντων.

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Χμ, ναι. Κι εγώ θα έβαζα Liable Parties ή ίσως και Bound Parties (Καλημέρα :))

Ευχαριστώ! (Κερνάω λουκουμά σε σούπερ ντούπερ παιδική χαρά που ανακάλυψα χτες, λεπτομέρειες στο τηλέφωνο το απόγευμα!) :) :) :)

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Α, ωραία! Κι εγώ ήθελα να σε πάρω να σου πω :) :) (Μα πού το ήξερες ότι οι λουκουμάδες είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά; :D)