Θα ήθελα τη βοήθεια των συναδέλφων σε κάτι. Αν κοιτάξετε την εικόνα, βλέπετε τα εξής:
1) Ένα font που γράφει Panos Karan.
2) Από κάτω, το ίδιο font που γράφει Rachmaninoff Concerto No. 3 in D Minor σε δυο σειρές.
3) Και ένα άλλο, μάλλον γνωστό font που γράφει τα μέρη του κοντσέρτου.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πώς γίνεται οι χαρακτήρες να αλλάζουν πλάτος ώστε τελικά η κάθε σειρά να χωρέσει στις ίδιες διαστάσεις, ενώ δεν περιέχει τον ίδιο αριθμό χαρακτήρων. Δεν νομίζω ότι πρόκειται απλώς για condensed ή narrow μορφή του ίδιου font.
Άρα οι ερωτήσεις μου είναι δύο:
1) Γνωρίζετε αυτά τα δύο font και μπορείτε να μου τα υποδείξετε;
2) Με ποιο τρόπο μπορώ να κάνω το εφέ της συμπύκνωσης;
Edit: Μήπως όλα αυτά είναι καλούδια του Mac, κι εμείς οι πτωχοί PC-άδες δεν τα βλέπουμε ούτε στον ύπνο μας;
1) Ένα font που γράφει Panos Karan.
2) Από κάτω, το ίδιο font που γράφει Rachmaninoff Concerto No. 3 in D Minor σε δυο σειρές.
3) Και ένα άλλο, μάλλον γνωστό font που γράφει τα μέρη του κοντσέρτου.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πώς γίνεται οι χαρακτήρες να αλλάζουν πλάτος ώστε τελικά η κάθε σειρά να χωρέσει στις ίδιες διαστάσεις, ενώ δεν περιέχει τον ίδιο αριθμό χαρακτήρων. Δεν νομίζω ότι πρόκειται απλώς για condensed ή narrow μορφή του ίδιου font.
Άρα οι ερωτήσεις μου είναι δύο:
1) Γνωρίζετε αυτά τα δύο font και μπορείτε να μου τα υποδείξετε;
2) Με ποιο τρόπο μπορώ να κάνω το εφέ της συμπύκνωσης;

Edit: Μήπως όλα αυτά είναι καλούδια του Mac, κι εμείς οι πτωχοί PC-άδες δεν τα βλέπουμε ούτε στον ύπνο μας;
Last edited: