Αλλαγές στη Λεξιλογία

nickel

Administrator
Staff member
Η Λεξιλογία δεν έχει κρυφές ατζέντες πάντως. Ούτε για αναδιάρθρωση το πάμε ούτε πρόβλημα στον κεντρικό πυρηνικό αντιδραστήρα έχουμε εντοπίσει. :)
 
Δεν βλέπω κάποια ποστ που είναι ίσως γραμμένα με αχνά γράμματα ή γκρίζα όπως παλιά τα off topic.

Παράδειγμα: ποστ 12 του δαεμάνου στις Τουρκικές λέξεις ο οποίος λέει κάτι στην τελευταία του φράση που θα έπρεπε να δω και δεν βλέπω. Και ποστ 19 στο ίδιο νήμα του Τζιμ Άνταμς το οποίο δεν βλέπω καθόλου.

Τι συμβαίνει; Να ρυθμίσω κάπως την οθόνη; Πριν τα έβλεπα όμως.
 

nickel

Administrator
Staff member
Να μη ρυθμίσεις τίποτα, δεν έχει τίποτα να δεις εκεί! :)

ΤΕΣΤ ΟΘΟΝΗΣ
ΠΑΝΑΧΝΟ
ΑΧΝΟΥΤΣΙΚΟ
ΑΧΝΟ
ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
Εντάξει. Και προς στιγμήν νόμιζα πως ήμουν ή εγώ ή το κομπιούτερ άρρωστοι. :)
 

Zazula

Administrator
Staff member
Αζ, για να σταματήσει το φόρουμ να σου σερβίρει παλιότερα ποστ που δεν σε ενδιαφέρει πια το να τα δεις, κάνε Mark Forums Read για να μηδενίσεις το μπισκοτάκι σου.
 
...θέλω την εισαγωγή. Πιστεύω πως είναι πιο διασκεδαστική και καλή διαφήμιση της Λεξιλογίας από μια λίστα θεμάτων όπως είναι τώρα.

[...] η πρώτη σελίδα πρέπει να είναι φιλική στα μάτια και καλαίσθητη και εισαγωγική και να κερδίζει τον χρήστη και όχι να είναι από την αρχή μια λίστα με όλα τα θέματα, δεξιά αριθμούς και χρήστες και μισές φράσεις όπως είναι τώρα, δίνοντας ίσως την εντύπωση καταλόγου.
Συμφωνώ στα παραπάνω. Ήταν από τα πράγματα που μου άρεσαν στη Λεξιλογία και νομίζω ότι κερδίζουν τις εντυπώσεις (πράγμα όχι αμελητέο). Επιπλέον, νομίζω πως είναι σχετικά απλό να ξαναμπεί η εισαγωγή πάνω-πάνω και από κάτω να παραμείνει έτσι όπως το στήνετε τώρα. Νομίζω, δεν ξέρω, εσείς ξέρετε.

Αλλά όπως προείπα, εσείς που κερνάτε, εσείς κανονίζετε και το μενού.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Αζ, αν διορθώθηκε και το πρόβλημα με τα εκατομμύρια ποστ, θα μας ενημερώσεις ελπίζω. :)

Αόρατη, όπως τα λες είναι. Το εικαστικό είναι πιο απλό (ναι, καλά...), αλλά πρώτα πρέπει να λειτουργήσει άψογα η μηχανή του αυτοκινήτου και μετά βλέπουμε για τα χρώματα και το σαλόνι του. ;)

Κόμη, παραμένουν οι σιγές ασυρμάτου;

Όλοι οι φίλοι: Μας βοηθάτε με όλες τις παρατηρήσεις σας. Ιδιαίτερα μας βοηθάτε αν βλέπετε π.χ. ένα πρόβλημα με το ιστοπλοϊκό Α που δεν σας παρουσιάζεται με το ιστοπλοϊκό Β.
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Εγώ παρατηρώ ότι όταν είμαι στη γενική σελίδα, δε μου εμφανίζεται ο τίτλος των νημάτων ολόκληρος, παρά μόνο αν ανοίξω το εκάστοτε νήμα.
 

nickel

Administrator
Staff member
Εγώ παρατηρώ ότι όταν είμαι στη γενική σελίδα, δε μου εμφανίζεται ο τίτλος των νημάτων ολόκληρος, παρά μόνο αν ανοίξω το εκάστοτε νήμα.

Στην κεντρική σελίδα βλέπω ολόκληρους τους τίτλους. Ίσως να κόβονται στις άλλες (What's New ή Today's Posts).
 
Ναι, φίλοι μου το έκανα από την αρχή αυτό (εννοώ να κάνω διαβασμένα όλα τα ποστ). Το αισθητικό παραμένει το πρόβλημά μου. Αλλά όπως είπε και ο δόκτορας το χρώμα και το σαλόνι έρχονται μετά. :)

Και συμφωνώ με τη Μελάνη ότι εσείς έχετε το μαχαίρι, έχετε και το πεπόνι. ;)
 
δυστυχώς έχασα την όρεξή μου για τη Λεξιλογία με τον καινούριο σχεδιασμό
Κι εγώ, είδες? Μυστήρια πράγματα. Μου λείπει η παλιά home page.

Βέβαια ούτως ή άλλως δεν ήμουν κι από τους πιο συχνούς επισκέπτες, οπότε...
 
Κόμη, παραμένουν οι σιγές ασυρμάτου;

XAXAXAXAXAXA, τώρα το είδα αυτό!
Λοιπόν, όχι, οι σιγές ασυρμάτου φύγαν από μόνες τους χωρίς εγώ να κάνω τπτ απ' όσα μου έλεγαν να κάνω. (Απλώς αδιαφόρησα)
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Πάλι καλά! :lol::lol:

Με την ευκαιρία, ευτυχισμένο το 2012 (που θα δεις αυτό εδώ... :inno::devil:)
 
Μια που επανήλθε το νήμα στην επικαιρότητα, και αφού σημειώσω τα γέλια που έριξα με το τελευταίο του Δόκτορος, οφείλω να ομολογήσω ότι μια χαρά συνήθισα και όλα καλά με τις αλλαγές. Το γράφω για να μπορείτε κι εσείς να κλείσετε μάτι τις νύχτες.
 

nickel

Administrator
Staff member
Και για όποιον δεν το είχε καταλάβει, χτες 24/1/2012 πάρθηκε στο τσακ μπαμ η απόφαση να μεταφερθούμε στη φιλοξενία ταχύτερου εξυπηρετητή (διακομιστή, σέρβερ). Κάποιοι θα ταλαιπωρήθηκαν επειδή συνήθως παίρνει λίγο χρόνο να ενημερωθεί το σύμπαν για τις καινούργιες διευθύνσεις, αλλά πιστεύουμε ότι ήδη θα αντιλαμβάνεστε μια σαφή βελτίωση των ταχυτήτων. Σταδιακά επανέρχονται και κάποιες μικρολεπτομέρειες που είχαν στραβώσει. Αν πάλι αντιληφθείτε κάτι που συμβαίνει με ενοχλητική συχνότητα αλλά δεν έχουμε κάνει κάτι γι' αυτό, μπορείτε να μας το πείτε τρυφερά και δεν θα το παρεξηγήσουμε.
 
Σου το έχω πει (αρκετά τρυφερά νομίζω) αλλά το ξαναγράφω κι εδώ μήπως το έχει αντιληφθεί κανείς άλλος. Από προχτές που έγινε η αλλαγή ως τα σήμερα, συμβαίνει πολύ ταχτικά το εξής: είμαι στη σελίδα της Λεξιλογίας, διαβάζω, γράφω' μετά την αφήνω ανοιχτή και κάνω κάτι άλλο' αν επανέλθω στη σελίδα ύστερα από π.χ μισή ώρα και πατήσω ριφρές, μου βγάζει την οθόνη που είχε όταν γινόταν συντήρηση και δεν μπορώ να μπω. Ούτε αν κλείσω τον Φάιρφοξ. Μόνο αφού περάσει κανα μισάωρο μπορώ να ξαναμπώ. Και ούτω καθεξής.
 

nickel

Administrator
Staff member
Ας σημειωθεί ότι η μεσημεριανή διακοπή ήταν διακοπή για όλους λόγω υπερφόρτωσης. Δεν ξέρουμε αν ήταν επίθεση (DOS attack) ή υπερβολική κίνηση.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Έχουν υπάρξει νέα χαρακτηριστικά μετά την τελευταία αναβάθμιση — stay tuned.
 
Από την κεντρική σελίδα δεν βλέπω πια τα νεότερα άρθρα, όπως πριν. Κι όταν κλικάρω What's new, βλέπω μιαν άλλη παρουσίαση, όχι και τόσο οικονομική (activity stream), που δεν μου αρέσει. Για να βρω τα νεότερα άρθρα, πρέπει να κλικάρω στο New Posts, αλλά και πάλι η παρουσίαση δεν είναι ίδια με πριν. Παρακάμπτεται αυτό ή πρέπει να το συνηθίσω;
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Η κατάσταση είναι ρευστή ακόμη. Έχουν γίνει, ελπίζουμε προσωρινά, ορισμένες αναγκαστικές αλλαγές που επιβλήθηκαν από θέματα λειτουργικότητας του βασικού λογισμικού του φόρουμ και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε το ταχύτερο δυνατό στην πρότερη ή να περάσουμε σε καλύτερη λειτουργικότητα.
 
Top