ΟΚ, κάνω λάθος, αν έτσι το θέλεις. Κάνουν όμως το ίδιο λάθος χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο με γνώσεις, δεδομένα και μεθόδους που ξεπερνούν κατά πολύ τις δικές μου και τις δικές σου δυνατότητες, οι οποίοι έχουν μελετήσει το θέμα και εξακολουθούν να το μελετούν και να προειδοποιούν ξανά και ξανά, όλο και πιο έντονα. Εμείς όμως κωφεύουμε και ψάχνουμε για τρύπες στους συλλογισμούς και λογικά άλματα, μην τυχόν και χαλάσει η βολή μας, μέχρι να βεβαιωθούμε απόλυτα, όταν θα μας έχει πνίξει η θάλασσα και θα έχει ερημωθεί η γη.
Ωστόσο, δεν θα μπλεχτώ πάλι σε συζητήσεις θεολογικής φύσης. Πίστευε ό,τι θέλεις κι άσε και μένα να πιστεύω ό,τι θέλω.
Ο χρόνος θα δείξει, έστω κι αν εμείς δεν θα υπάρχουμε πια, ατομικά ή ως είδος.
Το «Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος» δεν αναφερόταν στην ουσία του θέματος, αλλά στην εντύπωσή μου ότι οι λέξεις «θέρμανση» και «υπερθέρμανση» υποδηλώνουν εξωγενείς παράγοντες. Εκεί, στο γλωσσικό, στο λεξιλογικό, κάνω λάθος;
Αυτό είναι το θέμα του νήματος άλλωστε, το γλωσσικό.
Ωστόσο, δεν θα μπλεχτώ πάλι σε συζητήσεις θεολογικής φύσης. Πίστευε ό,τι θέλεις κι άσε και μένα να πιστεύω ό,τι θέλω.
Ο χρόνος θα δείξει, έστω κι αν εμείς δεν θα υπάρχουμε πια, ατομικά ή ως είδος.
Το «Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος» δεν αναφερόταν στην ουσία του θέματος, αλλά στην εντύπωσή μου ότι οι λέξεις «θέρμανση» και «υπερθέρμανση» υποδηλώνουν εξωγενείς παράγοντες. Εκεί, στο γλωσσικό, στο λεξιλογικό, κάνω λάθος;
Αυτό είναι το θέμα του νήματος άλλωστε, το γλωσσικό.