ευκολοχτένιστα
ευκολοχτένιστα
Όχι, το βούρτσισμα σπάει την τρίχα. Μόνο βούρτσα στρογγυλή για το πιστολάκι, κι αυτή με μέτρο. Αν έχεις σγουρά μαλλιά, μόνο χτένα με αραιά δόντια, αραιά και πού :)Τα μαλλιά σας τα βουρτσίζετε πιο συχνά απ' όσο τα χτενίζετε, έτσι;
Γλωσσικές απορίες ανδρός:
Τα μαλλιά σας τα βουρτσίζετε πιο συχνά απ' όσο τα χτενίζετε, έτσι; (Ξέρω μέλη της Λεξιλογίας που αποκλείεται να τα χτενίζουν: θα έσπαζαν τόσα χτένια που θα έκαναν πλούσιους τους χτενοποιούς.) Γιατί δεν έχετε φτιάξει ακόμα ένα ευκολοβούρτσιστα, να κάνουμε κι εμείς τη δουλειά μας;
Αυτό θα το κρατήσω για να πετύχω κάποια στιγμή νέο ρεκόρ δείκτη μπλαμπλά.που μανιπουλάρονται/φτιάχνονται/υπακούουν στα προστάγματα του/της κομμωτή/κομμώτριας με ευκολία...
Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Τα μαλλιά μου είναι τόσο ίσια και ευκολοδιαχείριστα που κάθονται μια χαρά ακόμα κι αν περάσω το χέρι μου από πάνω τους.
Είσαι τέλειος, όχι μόνο έχεις πάντα δίκιο, έχεις και ευκολοχτένιστα μαλλιά!
:lol::lol::lol::upz::inno:
Ναι, αλλά είμαι κοντός και άσχημος.
Μπράβο, βρε Δαιμάνε, και προσπαθώ να το θυμηθώ από χτες! Διότι αυτό το easy to manage δε σημαίνει ευκολοχτένιστο μόνο, σημαίνει αυτό που το κάνεις ό,τι θέλεις και δεν φριζάρει, στέκεται, παίρνει όγκο κλπ. Εύκολο μαλλί το λέει και η δική μου κομμώτρια....
Εκτός από το στάνταρ «ευκολοχτένιστα» του Ζαζ και τα «στρωτά» που λέει ο Helle (που και τα δυο έχουν καλό δείκτη μπλαμπλά), υπάρχουν και τα εύκολα μαλλιά / εύκολο μαλλί, κατευθείαν απότη βούρτσατο στόμα μιας αρμόδιας (έχω μια μαθήτρια που είναι κομμώτρια),