Décision >délusionillusion de débarquement.
Lapsus clavis > lapsus navis:
Η σχεδίατης Μέδουσαςτης μέλλουσας.![]()
Décision >délusionillusion de débarquement.
Lapsus clavis > lapsus navis:
Η σχεδίατης Μέδουσαςτης μέλλουσας.![]()
Θεωρητικά, θεωρία και πράξη είναι το ίδιο πράγμα. Στην πράξη, όμως, διαφέρουν.
When this you see, remember me and bear me in your mind, let all the world say what they may, speak of me as you find.
Το φου έγινε βου.
Tarapia tapioco. Prematurata alla supercazzola o scherziamo? Come se fosse antani anche per lei soltanto in due, oppure in quattro anche scribai con cofandina; come antifurto, per esempio.
When this you see, remember me and bear me in your mind, let all the world say what they may, speak of me as you find.
Οι μεταφραστές είναι σαν νίντζα: αν τους αντιληφθείς, δεν είναι καλοί. -Ετγκάρ Κέρετ
My website: Translations Traducciones Μεταφράσεις
εισπήδηση
Το εισπηδήσαμε το νήμα.![]()
Θα σαλτάρω, ρεσαλτάρω, στις Βρυξέλλες ν' αριβάρω:
Οι Γα... Οι Γαλ... Γαλέλα αλιστελά, λωμαϊκή.
Τλαβάμε κουπί χωλίς σταματημό.
Μόνο στα κεφαλαία (ή στα άτονα), αλλά μάλλον ψυχολογικό παρά πληκτρολογικό, γιατί το Μ απέχει δυο σειρές από το Π.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.![]()
Το «My deaf lady» είναι πολύ πιο εύκολο, ας πούμε.
Μένω Ευρώπη — Σύγκρουση ιδεών, όχι βία και μισαλλοδοξία: δεν οδηγούν πουθενά. (Λ. Κύρκος) — Αριστεία, ρε!
ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. Staying hungry, staying foolish. Το διαδίκτυο βλάπτει όταν δεν σκέφτεσαι.
...
Έχω μεγάλη εμπιατοσύνη...
Really? Step up to the plate, then.
Α before S makes me look like an ass sometimes.
Αυτό δεν είναι λάπσους των χεριών, αλλά του μυαλού.
Αναζητώ ορολογία σχετική με εργαλεία χτυπήματος, σφυριά και ματσόλες και τέτοια. Βρίσκω κάτι και διαβάζω, ελπίζοντας να βρω αυτό που θέλω. Κι εκεί που γράφει "γαλβανισμένος χάλυβας" διαβάζω... γαλβανισμένος χαλβάς.
Μάλλον έχω μια υπογλυκαιμία.
Οι μεταφραστές είναι σαν νίντζα: αν τους αντιληφθείς, δεν είναι καλοί. -Ετγκάρ Κέρετ
My website: Translations Traducciones Μεταφράσεις
Bookmarks