Ε, χμ... δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ηΛάτβΛετονία εδώ...
Ε, χμ... δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ηΛάτβΛετονία εδώ...
Άλλο πληροφορία, άλλο γνώση· άλλο βία, άλλο δύναμη.
Μένω Ευρώπη — Σύγκρουση ιδεών, όχι βία και μισαλλοδοξία: δεν οδηγούν πουθενά. (Λ. Κύρκος) — Αριστεία, ρε!
ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. Staying hungry, staying foolish. Το διαδίκτυο βλάπτει όταν δεν σκέφτεσαι.
Μένω Ευρώπη — Σύγκρουση ιδεών, όχι βία και μισαλλοδοξία: δεν οδηγούν πουθενά. (Λ. Κύρκος) — Αριστεία, ρε!
ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. Staying hungry, staying foolish. Το διαδίκτυο βλάπτει όταν δεν σκέφτεσαι.
Πώς να φανεί ακριβό και καλλωπισμένο: απλοί κανόνες
Ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση, το καθέναη γυναίκα θέλει, που με την πρώτη ματιά της έριξε, μια λαστιχένια και άξια ματιά χυθεί στο μάτι. Η εικόνα, πράγματι, αν δεν αποφασιστούν όλα, τότε πολύ: από την εγγραφή σε μια αντιπροσωπευτική θέση (με τις κατάλληλες γνώσεις, βέβαια) στη συσκευή της προσωπικής ζωής με έναν σταθερό υποψήφιο για αυτό το ρόλο. Επομένως, το ζήτημα του πώς να φανεί ακριβό και καλά καλλωπισμένο, δεν μπορεί να θεωρηθεί αδρανές. Υπάρχουν διάφοροι κανόνες, βάσει των οποίων θα επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
(η συνέχεια εδώ)
Εγώ μια δυσδοξία έψαχνα να δω αν υπάρχει... Βρήκα λίγα ευρήματα, όπως αυτό, που όμως με κάνουν να αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να είναι δυσοξία (που δεν τη βρίσκω στα ελληνικά, αλλά υπάρχει στα αγγλικά ως dysoxia, κατά το anoxia-ανοξία).
Εἰς τὴν Ἑλλάδα οἱ Νόμοι γίνονται χάριν εἰρωνικῆς ἀντιδιαστολῆς πρὸς τὴν πραγματικότητα.
Από αυτόματη μετάφραση άρθρου της Bild:
Ήταν εκπληκτικά ελαφρύ, ίσως μερικές εκατοντάδες γραμμάρια. Η καρδιά μου ήταν μέχρι το λαιμό μου.
Ιταλός οδηγούσε πιωμένος στην Αυστρία. Όταν συνελήφθη, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τα Όργανα μέσω Google Translate. Η εξήγηση της παρεξήγησης εδώ στα Γερμανικά κι εδώ στα Ιταλικά.
Bookmarks