Wer die Wahrheit nicht weiß, der ist bloß ein Dummkopf. Aber wer sie weiß, und sie eine Lüge nennt, der ist ein Verbrecher!
We base decisions on facts, not superstition, not what our ideology tells us but rather what we can observe
δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων
Η Ελλάδα είναι Ευρώπη, η Ευρώπη είναι Ελλάδα!
Έβαλα ό,τι μου ήρθε πρώτο στο μυαλό, σαν γενική απόδοση, για να προλάβω την περίπτωση να ανέβει πρώτα στα ΜΚΔ...![]()
Μένω Ευρώπη — Σύγκρουση ιδεών, όχι βία και μισαλλοδοξία: δεν οδηγούν πουθενά. (Λ. Κύρκος) — Αριστεία, ρε!
ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. Staying hungry, staying foolish. Το διαδίκτυο βλάπτει όταν δεν σκέφτεσαι.
Back benches είναι εκεί που κάθονται όσοι δεν ανήκουν στο υπουργικό συμβουλιο ή το σκαιώδες υπουργικό συμβούλιο. Δηλαδή οι απλοί βουλευτές, που δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο αξίωμα και που δεν αναμένεται να μιλήσουν ποτέ στη Βουλή.
Και φυσικά back bencher ο βουλευτής που δεν είναι front bencher.
Όσο για το τί θα μας κοστίσει ο Μπόρις, τί να πει κανείς!
Να ένα ακόμα παράδειγμα κάποιου που στο θέμα του Μπρέξιτ ήταν όπου φυσάει ο άνεμος, και παρόλες τις γκάφες και την ανικανότητα που επέδειξε σε άλλες δημόσιες θέσεις κατάφερε να φτάσει μέχρι το ανώτατο αξίωμα, μόνο με την αυτοπεποίθηση που δίνει σε ορισμένες ομάδες το φεουδαρχικό συστημα.
Τώρα δεν ξέρω τί θα συμβεί, πάντως εγώ είμαι υπέρ του σκληρότατου Μπρέξιτ γιατί θέλω να τιμωρηθούν όσοι ψήφισαν Μπρέξιτ. Δε νομίζω ότι θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μου.
Εγώ προβλέπω κωλοτούμπα: κατά πάσα πιθανότητα ο Μπόρις θα υπογράψει ό,τι του δώσουν.
The strain of anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that "my ignorance is just as good as your knowledge".
-Isaak Asimov
Μένω Ευρώπη — Σύγκρουση ιδεών, όχι βία και μισαλλοδοξία: δεν οδηγούν πουθενά. (Λ. Κύρκος) — Αριστεία, ρε!
ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. Staying hungry, staying foolish. Το διαδίκτυο βλάπτει όταν δεν σκέφτεσαι.
Είναι συνδυασμός σκιώδους και χαώδους.
Με βρίσκετε και εδώ.
Και για τους ελάχιστους που δεν θυμούνται τη σκηνή από το Life of Brian (Ένας προφήτης, μα τι προφήτης), ιδού και το πρωτότυπο, μια από τις καλύτερες στιγμές του People's Front of Judea.
Η ΕΕ παρακολουθεί όσα γίνονται στη Βρετανία
https://twitter.com/antsket/status/1169005153858588672
Last edited by Earion; 06-09-2019 at 06:07 PM.
Με βρίσκετε και εδώ.
Bookmarks