Ο Χάρρυ Κλύνν (πάλι)

Zazula

Administrator
Staff member
Μα καλά Ζαζ, τηλεόραση δεν είχατε; Κυριακή μεσημέρι πριν την ταινία στάνταρ δημοτικοί χοροί και τραγούδια με το συγκρότημα του... δεν θυμάμαι :( Και μετά τους Γουόλτον.
Ο πατέρας μου έλεγε ότι δεν είναι σωστό να είναι ανοιχτή η τηλεόραση την ώρα που τρώμε, γιατί θα μας αποξένωνε. :)
 

Earion

Moderator
Staff member
Ακούστε κι αυτό και πείτε “Μπρρρράβο Πάριε!”

Ατάκα του Γιώργου Λεφεντάριου

14 Ιανουαρίου 1999: Πεθαίνει o Γιώργος Λεφεντάριος (59), ο άνθρωπος που έδωσε νόημα και ψυχή στο επάγγελμα των δημοσίων σχέσεων σε μιαν εποχή που και η λέξη ακόμη ήταν άγνωστη στον πολύ κόσμο, από καρκίνο.
Απόφοιτος της Σχολής Θεάτρου και ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων, ο Γιώργος Λεφεντάριος υπήρξε για χρόνια ένας από τους πρωτεργάτες των επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, στα μέσα του '60, την εποχή που στη Minos φτιαχνόταν το νεώτερο ελληνικό τραγούδι.
Από το 1967 ως το 1971 ήταν υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης στη Μίνως Μάτσας και Υιός Ε.Ε., ενώ από το 1971 ως το 1974 ανέλαβε τα ίδια καθήκοντα στην Columbia, για να επιστρέψει στη συνέχεια και πάλι στη Minos ως σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων.
Για τρεις χρονιές ανέλαβε τις Δημόσιες Σχέσεις του Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, ενώ το 1989-90 υπήρξε ειδικός σύμβουλος της ΕΡΤ. Μέσα στις δραστηριότητές του η οργάνωση συναυλιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και το 1987 οι Δημόσιες Σχέσεις, η οργάνωση και ο σχεδιασμός των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων

Πηγή: Το χρονικό της ημέρας
 

daeman

Administrator
Staff member
Για άλλο έψαχνα, αλλά έπεσα πάνω σ' αυτό κι αμέσως θυμήθηκα τούτο το νήμα. :laugh:


Α ναι, και το μπόνους τρακ που λέει ο Στάθης στο #10, το Κουλτουρικό.
Ανακάλυψα και τι μου ενέπνευσε υποσυνείδητα την εισαγωγή εκείνου του ποστ.


Κατάλληλο και για τα μεταφρ-άσματα. ;)
 
Top