View Full Version : Αντί πασιέντζας!
Παρήγγειλα πρόσφατα ένα βιβλίο από το Book Depository (http://www.bookdepository.co.uk/) και βρήκα πολύ διασκεδαστικό το λινκ που σου δείχνει τι αγοράζουν οι πελάτες τους σε όλο τον κόσμο. Αν έχετε χρόνο για σκότωμα, δείτε το (http://www.bookdepository.co.uk/live)! :)
Zazula
30-04-2009, 11:59 AM
High score πώς κάνεις; (τo competitive freak τής παρέας)
stathis
30-04-2009, 12:15 PM
High score πώς κάνεις;Αγοράζοντας περισσότερα από αυτούς, φαντάζομαι.
Palavra
15-05-2012, 09:27 AM
Μόλις συνειδητοποίησα ότι ένα σετ βιβλίων που παρήγγειλα από το Άμαζον είναι φτηνότερο στο Book Depository κατά 10€, και αν συνυπολογίσουμε ότι δεν έχει και έξοδα παράδοσης... :angry:
Αυτά παθαίνω για να μη θυμάμαι...
Zazula
15-05-2012, 09:44 AM
Μ' είχε ρωτήσει τις προάλλες ο Νίκελ γιατί έκανα μια μεγάλη αγορά (17 βιβλία απ' το amazon.com και 5 από το amazon.fr*) απ' το άμαζον κι όχι από το B/D. Μπήκα τώρα στο B/D για να δω αν τα έχουν και να συγκρίνω τιμές. Δεν είχαν σχεδόν κανένα, κι όσα τα είχαν ήταν από ακριβότερα έως πολύ ακριβότερα.
* Του εξηγούσα ότι παίρνω απ' το amazon.fr κάποιους τίτλους που τους έχει φθηνότερους απ' τους Αμερικάνους, αλλά οι Γάλλοι έχουν το αδιανόητο: εξυπηρέτηση πελατών μόνο στα γαλλικά (θεωρητικά έχουν και στ' αγγλικά, αλλά πάντα μου 'λεγε η εκάστοτε υπάλληλος πως αγνοεί την αγγλική!!!!!!!), ότι δεν μπαίνω στο .de γιατί θα πάθω ζαλάδα απ' τα γερμανικά, ότι δεν αγοράζω απ' το .co.uk επειδή είναι σε λίρες κι ότι τ' όνειρό μου είναι ένα ιρλανδικό άμαζον: αγγλικά & ευρώ. :p
Palavra
15-05-2012, 09:49 AM
Ναι, το Άμαζον έχει σαφέστατα μεγαλύτερη ποικιλία, όμως δεν είναι όλοι του οι τίτλοι φτηνότεροι, καταπώς φαίνεται...
* Του εξηγούσα ότι παίρνω απ' το amazon.fr κάποιους τίτλους που τους έχει φθηνότερους απ' τους Αμερικάνους, αλλά οι Γάλλοι έχουν το αδιανόητο: εξυπηρέτηση πελατών μόνο στα γαλλικά (θεωρητικά έχουν και στ' αγγλικά, αλλά πάντα μου 'λεγε η εκάστοτε υπάλληλος πως αγνοεί την αγγλική!!!!!!!),
Αχαχαχαχαχα! Να δεις ρεσεψιονίστ που αυτοαποκαλείται bilingue να λέει μόνο «καλησπέρα» και «καλημέρα» στα αγγλικά, να καταλάβεις πώς γίνεται να αγνοεί την αγγλική η εκάστοτε υπάλληλος :) Το .φρ πάντως είναι όντως πιο φτηνό από το .com, συχνά και από το co.uk. Εχω διασταυρώσει ότι αυτό που σου δημιουργεί ζαλάδα είναι ακόμα πιο φτηνό, βέβαια.
Zazula
15-05-2012, 09:55 AM
Προφανώς εξαρτάται απ' το τι ψάχνεις (εγώ αγόρασα πανεπιστημιακά κττ, σχεδόν τπτ μέινστριμ). Η πλάκα είναι που βρήκα ευρωπαϊκές εκδόσεις φθηνότερες στο αμερικάνικο άμαζον. :)
azimuthios
15-05-2012, 10:26 AM
Το Β/D είναι ασφαλές;